fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Dagens kom ihåg.

Fy va dåligt samvete jag fick nu då.

Kommenterade en blogg, ett inlägg jag ansåg vara otroligt intressant och som jag höll med om. Dock råkar jag skriva fel så det tolkas som jag menade något till bloggens ägare. Vilket inte alls var meningen. Fick sjukt dåligt samvete, förstod först inte kommentarens tills jag gick tillbaka och läste vad jag råkat skriva. Usch, kändes jätte dumt. Fick rejält dåligt samvete för det där var inte alls min mening. Tjejen som äger bloggen var dock trevlig för när jag förklarat hur det låg till så sa hon att det inte var någon fara.

Jag fick dock sjukt dåligt samvete, jag är inte sån där som gillar att bråka med folk eller såra människor. Jag får sjukt dåligt samvete av sånt och sen går jag och ältar in i det oändliga varför jag gjorde så, varför jag inte tänkte efter mer och så vidare. Jag är en riktig ältare och när jag gör misstag så mår jag sjukt dåligt av dem. Jag gillar inte att folk tror saker om mig, för jag vill hellre att folk ska ha en riktig bild av mig. Jag tror det är därför jag så ogärna kommenterar andras bloggar för jag är rädd för att de ska misstolkas som denna gång. Vilket egentligen är första gången.
Får kanske lov att tuffa till mig på den punkten, tror det är precis som när jag ska opponera på någon. JAG hatar att säga eller skriva saker om någon som kan såra.

Så dagens kom ihåg. LÄS alltid igenom inlägget innan du postar det, så det riktigt går fram vad du menar.
Till dig med bloggen ber jag än en gång om ursäkt, och är glad att du förstod att jag råkat skriva fel.

2 Comments

  1. Nog är det lätt att det kan bli missförstånd när man skriver till varann allt. 🙂

    Svar: Ja vi får väl se. Ska börja köra Nan pro 1 nu iaf. Har läst mej till att den verkar bäst såhär i början iaf. 🙂 Kommer nog fråga dig lite längre fram om tips på vällingar & sånt. Mitt minne är så dåligt nu för tiden, man har så mkt annat i tankarna. :p
    Sen blev jag så förvånad när jag hittade att man redan vid 4 månader kan börja ge smakportioner. Jag trodde det var först vid 6 månader. Om det kanske inte var så förut förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: