fbpx
Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

The secret life of the american teenager

Äntligen, som jag har väntat. Vilket avsnitt, jag satt och åhhh och fick tårar i ögonen mot slutet. Jag har gissat rätt. Jag hade det på känn och så var det, vill inte berätta för mycket i fall någon följer och blir sur för jag droppar en spoiler.
Känns toppen att serien är igång igen, hatar att vänta och vänta. Eftersom den här serien är min favorit betyder den massor för mig. Minns första avsnittet, hamnade framför den i soffan våren 2009 och bara HUR har jag kunnat missa något så fantastiskt bra. Hehe var roligt också eftersom två skådespelare ur sjunde himlen var med idag, deras blick på varandra. Ah ni måste se!

Happy piller!

10 Comments

  1. Sarah – Åh va roligt 😀 . Jag har varit helt pirrig hela dagen, fast som vanligt blir jag så där. MEN slut redan? Vill ju veta mer framför allt nu 😀 . Var så roligt :).
   Hehe vi har verkligen väntat 😀

 1. Ja det låter som en serie man skulle ha kikat på ngn gång. 🙂

  Svar: Alltså Thommy hade jobbat flera nätter innan denna natten. Vilket har funkat bra, så jag tror inte ens att jag omedvetet var orolig, då det funkat så bra på nätterna innan även fast Thommy varit borta. Han svalde en hel del luft under den dagen, sen rapade han dåligt. Så det var nog magknip skulle jag tro iaf. Igår var det bra hela dagen & lika än. Så hoppas det håller i sig. Men vad jag bävar mig för är att vi ska få lov att gå tillbaka till vanlig ersättning om några dagar & se om han reagerar på det. Stackars lilla magen. =/ Önskar det gick att kolla på annat vis. Kan ju inte vara bra att byta ersättningar hela tiden. Sen om det är så att han inte tål den så ska han behöva få sådär ont i magen igen. Nej usch & fy.
  Gulligt av dig iaf att försöka tänka i andra banor vad det skulle kunna vara. 🙂 Kram

 2. Svar: Hur många säsonger finns det? 🙂

  Ja den är sojabaserad. Så den är mjölkfri. Vi har ju problem med mjölk på min fars sida. Farmor, pappa, 3 av mina syskon & sen är jag själv lite känslig också. Så det är ju inte helt omöjligt att det kan vara så. Men vad jag fatta på barnläkaren så kan det inte visa sig redan nu. Han pratade på så mkt & jag hade ju inte fått ngn sömn så jag fatta knappt hälften av vad han sa.. :p

  1. KackMarie – Märkligt, minns att dom sa att just mjölk skulle man undvika när William var liten. helst ska barn ha mjölkfrikost tills runt 1 år typ. Just för magen…

   Jag är inne på säsong 3 avsnitt 15 😀 . Påminner lite om gamla Bevvan, =) .

 3. Svar: Om den påminner om gamla bevvan så är ju serien helt klart ngt för mej! 😀

  Ja just därför är det så konstigt att vi måste gå tillbaka på vanlig ersättning igen nu, som innehåller mjölk. Deras små magar har ju oftast svårt att bryta ner mjölkproteinet.
  Tragiskt när magen fungerat så himla bra på honom efter vi börjat med det här nya. Han var ju även så hård i magen när vi körde med vanliga semper. Köpte ju även semper bifidus på apoteket. Men ändå var det rätt hårt & han gjorde ifrån sig kanske var tredje dag. Sen vi började med det här nya har avföringen varit i bra konsistens + att han gjort ifrån sig en gång om dagen.
  Har läst på om olika ersättningar nu. Så eftersom vi lär prova en “vanlig” ersättning igen funderar jag på att testa Nan pro 1. Den ska tydligen innehålla bifidus. Så han iaf inte blir förstoppad på köpet. Åhhh va svårt detta är alltså. Önskar vi bara fått köra på med den här nutramigen som den heter. När den fungerar så bra. 🙁

  1. KackMarie – Förstår de, fast antar att dom vill utesluta att det inte är någonting annat. Har ganska många som provat nan pro 1 och hört att dom är bättre en semper. Sempers välling är bra men tror att ersättningen är sämre. Nans välling däremot minns jag var rätt blaskig, så där kan man byta emellan sen när det är dags. Vi provade majsvälling först till William har jag för mig och den gillade han. Senare fick han ju fullkorn, han var väl runt ett åt då tror jag. Han gillade välling, fast sen slutade han ju med de. Han var kanske 2,5 – 3 år då. Kände ingen brådska med de för det är ju inte direkt onyttigt och en rätt bra frukost 🙂 .

 4. Nu har jag sett avsnittet, Ella vaknade ju såklart igår när jag skulle kika. Ganska bra avsnitt. Så kul att se hur stolt Adrienne är.. Är bara rädd att Ben ska ställa till det..=(

  1. Sarah – Jag tänkte på samma sätt. Jag hoppas verkligen att han är seriös nu och ställer upp för henne. Visst hade hon fin mage? Jag blev värsta bebissugen :-p .
   Hade på känn att det var en flicka, tyckte det skulle vara konstigt om de bara blev killar i serien liksom. Ser fram emot när hon föder. Tror hon blir en toppen mamma 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: