fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Koppla ihop din blogg med facebook?

Jag kopplade ihop min blogg med facebook för något/några år sedan. Eftersom jag är en riktigt facebook-nörd och inte orkar sitta och länka bloggen tycker jag att det här programmet är jätte bra. Dels har ser jag att fler läser det jag skriver, och sen är det alltid roligt att få kommentarer på två ställen. Så har du kopplat ihop din blogg med facebook? Om inte? Klicka på följande länk, och koppla ihop facebook med din blogg på en gång. Smidigt, enkelt och väldigt roligt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: