Jag har varit ganska nöjd med spotify, har även haft premium. MEN blev besviken när premium inte alls fungerade som de påstod. Det skulle enligt spotify gå att lyssna på låtarna utan att vara uppkopplad på nätet. Eftersom mitt bredband krånglat en del har jag ibland varit utan internet, vid dessa stunder har inte premium funkat vilket stört mig som lyssnare. 99:- i månaden för att lyssna på musik eller 49:-, när jag lika väl kan lyssna på musiken via youtube ger mig de självklara valet youtube. Har inga problem med att betala för tjänster som fungerar men har vid flera tillfällen blivit besviken på spotify premium som inte levt upp till mina förväntningar. Att de nu enligt aftonbladet ska begränsa användandet kommer nog enligt mig vara spotifys undergång. Det går aldrig att få människor som en gång fått något gratis att vilja betala för det. Spotify skulle i så fall redan från början varit en betaltjänst som successivt lagt på kostnader. Men en kostnad pang-bom funkar inte, i alla fall inte i dagens samhälle.

Hur som helst läste jag bland kommentarerna och hittade grooveshark. Fanns gratis musik där, och bäst av allt. MAN slipper ha programmet på hemladdat på datorn!

 

8 kommentarer

  1. hade du valt på inställningarna i spellistan att du ville kunna spela dem offline? 🙂 för det har fungerat jätte bra för mig 🙂

  2. Kommer också att bojkotta Spotify framöver.. Har bara gratisversionen men att bli så begränsad känns ju bara dåligt. Då laddar jag hellre hem musik så får dom sitta där och se hur musikindustrin återigen kommer påverkas av illegal nedladdning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: