William Tweenieåldern Nu mamma ska du få en koja.
Tweenieåldern

Nu mamma ska du få en koja.

Började morgonen med att ge William fulle som vanligt. La mig i sängen en stund (är ändå fredag = friii dag) låg där och grubblade. Frågade om William kunde komma dit med min hemtelefon, han kom dit. Jag låg på mage (sover alltid på sidan) så William såg humorn i det hela och tyckte att nu ska vi leka lite. Han bäddade in mig i alla kuddar och täcken som finns i min säng och gjorde en koja runt mig.
Han var också ganska mysig efteråt, la sig bredvid mig och gav mig världens kram och sa, jag tycker att att mysa så här med dig mamma. Ligga bredvid dig under ett varmt täcke och ge dig en kram. Finaste lilla vännen! Ena stunden vägrar han kramar och tycker att han är för stor för sånt fjant, andra stunden slänger han sig i ens famn och kramar och berättar så fina saker. Jag älskar dig William, det är en speciell ålder det här. Stor ena stunden och så liten den andra.

Berättade för William att jag bloggar igår. Han blir mer och mer privat, vill inte att jag ska prata om honom på nätet eller att jag ska berätta saker om honom. Han säger hela tiden, mamma säg inget om mig på facebook. Lägg inte ut bilder på mig. Han är så medveten, han är så stor. NÄR blev han så stor? De bilder jag lägger ut eller det han sagt har jag frågat honom om innan så klart. <3

6 Comments

 1. Lina brukar säga efter jag knäppt kort på henne eller om hon gjort nåe bus att jag inte får lägga ut det i bloggen eller på FB.. hehe. Våra små börjar verkligen bli stora <3

 2. Bara nyfiken, har han någon anledning till varför? Är det för att det är pinsamt? Eller kanske för att han är rädd?

  T tycker bara att det är kul 🙂 Sen är hon ju världens linslus dessutom. Och hon brukar själv “hålla koll” på oss litegrann genom fb. Hon ser mig på pappas och vice versa.

  1. Han tycker det är pinsamt :-p . Han förstår ju inte att det finns några baksidor med internet utan han tycker bara att sånt är jobbigt.
   Samma sak om man ska fota tycker han det är jobbigt med. Sluta och sånt, han gillar inte att folk ska titta på honom tror jag 🙂

   1. Okok.. Anledningen till följdfrågan om rädsla syftade lite tillbaka till det tidigare inlägget om öppenhet… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: