Åh jag älskar den serien. Avsnittet idag var så bra, skrattade flera gånger. Min humor rakt igenom, tycker avsnitten är alldeles för korta vill se MERA. Nu måste jag vänta en hel vecka innan jag kan se nästkommande avsnitt. The secret life of the american teenager, bästa serien på flera år.

4 kommentarer

 1. Man blir ju lite sugen att se den där serien när man läser dina kommentarer! 😛 Har inte förstått riktigt vad det är för någon, är det en påhittad komedi? Eller nån reality-grej?

  Tack för svaret förresten! Låter ju som det kan vara det, så hoppas du har rätt, då borde det ju gå till sig igen snart 🙂

  1. SE den, det är en drama serie. En tjej Amy som är 15 år och blir oplanerat gravid efter en kväll med en kille.
   Är inne i tredje säsongen nu, helt underbar serie. Humor, känslor och allt. Man känner igen sig 🙂

   första avsnitten är kanske lite så där men den blir bättre och bättre =)

 2. Okej.. 🙂 Ja, jag ska nog göra det! När allt annat tar slut.. vilket blir typ imorgon (har 2 osedda avsnitt på datorn) så lär jag börja se det då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: