Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Shoppingsugen.

Hittade denna förhöjningssockel från onoff och är sugen på att handla den. Jag har väldigt litet badrum, bredvid min toalett står min tvättmaskin. Eftersom det är en korg under skulle jag kunna lägga handdukar där under tänker jag, det blir lättare att städa och jag tror att jag skulle få mer plats i badrummet vilket skulle vara toppen. Ska se om det blir ett köp, det lutar åt de i alla fall.

Bilden på förhöjningssockel är lånad ifrån onoff hemsida och du finner den på följande adress;
http://shop.onoff.com/13/large_21708685.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.