fbpx
Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Countdown

SNART 3-4 Juni och rockstad Falun (har du inte köpt biljett så gör de!). Biljetten ligger sedan i höstas i min bokhylla och väntar på mig, jag längtar!
Året har gått sjukt fort, minns förra året och hur kul jag hade med Christin och hennes syster. Blir nog riktigt kul i år också, ser framemot sommaren. Sovmorgon, dagar på stranden SOL (ett krav!) grilla, mysa med William, kanske åka någonstans? Jag har inga specifika krav egentligen bara sommaren blir fin och härlig och tillräckligt lång. Detta blir min sista sommar som student, nästa år är jag liksom LÄRARE.

Var på american take away idag med William och Björn, god mat och trevligt var det också. William sover nu och han tycks ha smittat mig med halsont för det värker i halsen. Är det inte de ena så är det de andra. Livet med barn = du får diverse sjukdomar som ett brev på posten. Å andra sidan betyder livet med barn, glädje och påhitt, skratt och ett bevis på att man har ett stort tålamod.

Bilder från rockstad Falun 2010.

Fredagen;


För två dagar 😉


Drack en i badet


Madeleine


Gott (Miller)

Körsbärsöl


Biljett

Humorn var det inget fel på.


Yepp


Gamma ray
Lördag


Första ölen


Köpte tröja


Sabaton

Detta är ju bara ett urval. Funderar på att ta med systemkameran i år faktiskt :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: