Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Gråter fortfarande.

Fy vilket hemskt avsnitt, trodde det skulle vara det redan men det var värre än jag trodde. Var sjukt hemskt, gjorde så ont i mig att se det. Grinar fortfarande, även om det inte är på riktigt så kändes det så äkta. Känns som avsnitten som följer nu kommer bli väldigt sorgliga, usch va mäktigt detta var. Hemskt avsnitt men tycker absolut inte att man ska missa det. Känslosamt är för litet ord för hur det egentligen var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: