Baby och barnfotografering Djurfotografering

Valp-vakt.

Är hundvakt åt en kompis. Deras lilla Zelda är här på besök då hennes matte jobbar. Jätte gullig liten valp som leker och sover hela tiden. Hon kom hit vid 7.30 i morse och åker hem vid 16.00 eftermiddag. Just nu sover hon, så fort hon vaknar ska vi gå ut så hon får kissa. William är lyrisk och vill gärna skaffa en liten hund han med. Ska jag vara ärlig skulle jag inte tacka nej själv, hundar är ju bara för söta.

Lite bilder.

 


William myser med Zelda.


Zelda käkar lite ben


Somnade på min mage.

6 Comments

  1. synd att de inte alltid e så små å söta bara:P det e tomt utan lille tisa här hemma men skaffa en ny hund har vi sagt att vi ska vänta med å då blir det nog en liten hund av nå slag:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: