Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En fredagsmorgon i Falun.

Jag är väldigt lättväckt. Det räcker med att William rör sig i sängen i sitt rum så vaknar jag. Idag skedde något som aldrig tidigare skett, jag sov. William fixade frukost själv, satte sig i soffan och såg på sommarlovs-morgon. Jag vaknade av att han rörde vid mig och då var klockan NIO! William bara, MAMMA nu har du sovit ett tag och jag har varit jätte tyst tänkte om du kanske ville vakna nu? Vi låg i sängen en stund och jag var rejält fundersam över hur jag kunnat sova så tungt. Kanske behövde sova? Idag ska jag till högskolan låna och hämta lite böcker. Tänkte försöka dra dit rätt snart så ska bara duscha. Annars tror jag dagen kommer bli lugn, trist väder och ja det händer inte så mycket spännande just nu. SOLEN, var är du?!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: