Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite idag.

Drog ner på stan och hämtade paketet, efteråt åkte vi till Björn. Han gjorde skaldjurspajen och vi åt och begav oss sedan hem hit. Björn tog mitt paket på sin pakethållare. I alla fall mötte vi upp Lisa här, så jag duschade William och gjorde honom klar för sängen, nattade och läste Lill-Zlatan och morbror raringen sen gick jag och Lisa ut på balkongen och åt lite jordgubbar och glass när William somnat. Eller ja, han hade svårt att somna ikväll. Tror det är för han ska sova hos en kompis för första gången imorgon. Nu kändes han stor, minns själv första gången man sov över hos en kompis nu börjas det för William med. Han och hans kompis bestämde det på vägen hem i söndags och imorgon passade det hans mamma (min vän) bäst.

Lite bilder från dagen, snart ska jag se the secret life of the american teenager inte hunnit det tidigare.

William på väg ner på stan
Gick och skrev Bruschetta

Köpte en VR
som jag läste hemma hos Björn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: