fbpx
Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

4002 inlägg och film

Såg precis att jag skrivit 4002 blogginlägg, detta sedan 2004. Märkligt, är säkert många som har betydligt fler en mig men 4002 inlägg det massor för mig. Jag har sedan 4249 kommentarer, säkert fler. Med tanke på dom från lunar som aldrig räknats med + från blogg.se men ja inläggen kändes större ;-). Drog på stan och köpte lite öl, inte för jag tror jag kommer dricka dom i helgen. William är hos björn och alla har ju planer för midsommar förutom jag som ska sitta hemma i trean ensam. Såna stunder kan jag önska mig en karl eller nått. Åt på meastro idag kyckligsallad. Åkte till kniva och nu ska vi sova över hos björn.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: