Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Baka baka liten kaka.

Började med lunchen åt William och kom på att jag ville göra en kaka samtidigt. Det fick bli en kladdkaka med cocos som förra gången, gillar det här med att slänga i 1 dl lönnsirap och ½ dl matolja i smeten + lite vaniljrom, det blir himla gott. Sen tar ju cocosen en hel del av smaken också. Hur brukar ni göra era kladdkakor? Här får ni lite från min bakstund. Idag smakade även jag på smeten, brukar undvika detta men idag var jag söt sugen.

Lite ägg, socker och vaniljsocker

Lite mjöl, kakao, vaniljrom, kokos-flan, lönnsirap, matolja och margarin, samt ingredienserna från föregående blandning
tillsammans.

Mamman åt smeten innan den smet 😉

En son och hans smet.

Letar runt

Nöjd

Gottigt!

En kopp kaffe i väntan på kakan.

Lite kanel med i blir pricken över it ^^, .

Kaka klar men det fattas något…

Dekorationen så klart!

Related Tags:

3 Comments

  1. Alltså blandningen med allt möjlig var faktiskt inte jätte äcklig det smakade mest vaniljglögg. Men när vi sedan tog mjölk och soya endast så höll alla andra på att spy 😉 jag själv passade på den kombon 😛 Eran kaka såg mycket mycket godare ut 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: