Började med lunchen åt William och kom på att jag ville göra en kaka samtidigt. Det fick bli en kladdkaka med cocos som förra gången, gillar det här med att slänga i 1 dl lönnsirap och ½ dl matolja i smeten + lite vaniljrom, det blir himla gott. Sen tar ju cocosen en hel del av smaken också. Hur brukar ni göra era kladdkakor? Här får ni lite från min bakstund. Idag smakade även jag på smeten, brukar undvika detta men idag var jag söt sugen.

Lite ägg, socker och vaniljsocker

Lite mjöl, kakao, vaniljrom, kokos-flan, lönnsirap, matolja och margarin, samt ingredienserna från föregående blandning
tillsammans.

Mamman åt smeten innan den smet 😉

En son och hans smet.

Letar runt

Nöjd

Gottigt!

En kopp kaffe i väntan på kakan.

Lite kanel med i blir pricken över it ^^, .

Kaka klar men det fattas något…

Dekorationen så klart!

Relaterade etiketter:

3 kommentarer

  1. Alltså blandningen med allt möjlig var faktiskt inte jätte äcklig det smakade mest vaniljglögg. Men när vi sedan tog mjölk och soya endast så höll alla andra på att spy 😉 jag själv passade på den kombon 😛 Eran kaka såg mycket mycket godare ut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa