Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Kladdkake-kalas.

Bjöd William och hans kompis O på lite kladdkaka. Det blev mycket väl godkänt!

Kaka är gott

Related Tags:

4 Comments

  1. 🙂 Hon gillar att måla mycket på papprerna. Det är väldigt kul.

    Vad gott med kladdkaka! Funderar själv på att fixa vofflor till lunch idag, det är väldigt populärt här hemma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.