Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Bläckpatroner.

När ni handlar bläckpatroner brukar ni då köpa dessa i affären eller på nätet? Jag har alltid köpt mina på nätet, detta då det är mycket billigare och dessutom väldigt smidigt. Jag har hittat en sida där det står beskriver en del om köp av bläckpatroner (klicka på ordet bläckpatroner för att komma till sidan). Min uppfattning om sidan är att den är väldigt bra. Dels så får jag som internetkund information om hur enkelt och smidigt det är att handla online och dessutom tips och idéer. Så vad använder då jag min skrivare till? Som högskolestudent är det viktigt att ha en skrivare, jag måste ofta skriva ut papper till skolan som kan vara smarta att ha. Ibland lägga kompendium ut på högskolans hemsida, visst går att det läsa via datorn men oftast är det smidigare att skriva ut och läsa för hand. Jag brukar också skriva ut papper som ska till försäkringskassan eller andra myndigheter. Ibland använder jag skrivaren till att skriva brev som vid kalas åt sonen. Vid såna tillfällen kan jag ibland behöva bläckpatroner och då är det självklara valet att försöka få dessa så billigt som möjligt vilket jag ser till att få genom nätet. Brukar ni skriva ut saker? Har ni handlat bläckpatroner via nätet?

1 Comment

  1. Här går skrivaren varm vid varje terminsslut. Vi har ju terminstentor och får ha ALLT material med oss. Så det är seminarier, föreläsningar och allt möjligt som ska skrivas ut 🙂
    Köpte också på internet.. I butiken är tonern Dyrare än vad skrivaren är(var) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: