fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

William med kompisar.

Haha William med kompisar;
William – Tomten finns inte, varför var jag annars tomte förra julen?
Williams kompis – Tomten finns visst, jag låg vaken hela natten på julafton och väntade. Då kom det någon med glitter och någon sa hohoho på natten. Så han finns visst!
Williams andra kompis; Jag tror på tomten men inte på att renarna kan flyga 😉

Finns det något roligare än barn och deras tankar och funderingar?

13 Comments

 1. Jo det är ju dansbandsveckan,. så det står folk nere i grönland och delar ut påsar, det är husvagnarna polar, och sen algrens bilar som sponsrar 🙂

  1. malle – Ja det är ju nackdelen :/. William har dock inte trott på tomten sen han var 4 eller 5 han sa till mig “mamma, tomten finns inte på riktigt. MAN ser ju att det är en mask.” Försökte verkligen få honom att tro man han har aldrig gått att lura. Av någon underlig anledning är han liksom för klipsk för att tro på sånt där, jag tror dock jag sörjer det mer än honom :-p .

   1. Hehe okej. Min tro försvann när min 2-åriga kusin slet av sin bror masken och utropade “Hej Robban!” 😛 Jag var 5 och syrran 3. Sen insåg vi ju även varför vår farbror alltid skulle köpa tidningen Just när tomten kom 😛

    Ja, det är nog så det är.. Föräldrarna som sörjer mest 😛 Tindra tror iaf än, även min 10-åriga syster 🙂 (Hon har ju sett en del med mask, men hon tror det finns en riktig med)

    1. Malle – Haha eller hur, jag tror det är en större sorg för föräldrarna, man får liksom ett ytterligare bevis på att åren går för snabbt :-p . Hehe lite kul med din kusin dock 😉

     1. Ja, precis.. Ett tydligt tecken på att de faktiskt Växer upp! :O
      Hehe jo, alla vart nog lite paff av det 😛 Antagligen kände hon igen honom på rösten 😉 (Av just den anledningen har vi alltid “hyrd” tomte nu :))

 2. Sv: Vi delar upp det, så vi åker till Uppsala på måndag och sen till Göteborg på tisdag. Första sträckan tar kanske 7-8 timmar (stopp inräknat) och andra 5-6 timmar.
  Är dryga 120 mil till Göteborg härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: