Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Fint till mjölktillbringare och servettställ.

För ett par månader sedan var jag till Mio, min bild av Mio har alltid varit att det är fruktansvärt dyrt där och att det inte går att handla något utan att bli ruinerad på den butiken. Hur som helst hittade jag där denna söta mjölktillbringare för 39 kr. Jag var dock för snål för att köpa den och tänkte onödigt. Sedan den dagen har jag dock gått runt och funderat varför 39 kr var så dyrt egentligen? I alla fall i fredags var vi dit, jag, Björn och William och jag passade då på att köpa den. Det roliga var också att jag upptäckte att Mio har ungefär samma prisklass om inte billigare på vissa saker som Ikea, varför har jag inte tänkt på det tidigare? Jaja, mjölktillbringaren fick jag med mig hem och jag tycker att den är jätte fin. Perfekt då jag inte dricker mjölk så ofta och kunna hälla upp mjölk i denna till gäster som ska ha mjölk i kaffet.

Sedan då ser ni servettstället. Vi var till Citygross efter Mio och när jag gick runt där och kikade fann jag äntligen ett servettställ billigt var det också 50 kr! Alla andra jag kikat på i flera månaders tid om inte rent av ett års tid har legat på 150-200 och det har jag varit för snål för. Då jag alltid har servetter vid köksbordet så kändes det perfekt att ha den i något. Jag är nöjd och det passar bra in i mitt hem. Nu ska det dock inte shoppas något på ett tag för allt det jag velat ha sedan ett halvår tillbaka är inhandlat och det finns inget mera jag önskar mig.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa