Idag ska jag se till att röja och städa, tänkte även skriva och läsa lite inför seminariet på tisdag. Nervös är jag som alltid, hatar det där innan seminarium för jag blir alltid lite förstenad typ. Vet inte varför, för jag är expert på att tala och uttrycka mig det är min styrka. Alla har ju olika styrkor, jag är nog mer praktiker än teoretiker tror jag.

Som sagt blir det städa och röjardag. Gjorde något spännande igår, får se hur jag ser på den saken sen men håller det hemligt för jag vill inte outa den saken för hela världen.
Jag hoppas att William kommer hem idag, men sånt vet man inte alltid i förväg speciellt inte då det är sommar och Björn och William tar kvalitetstid tillsammans.

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi säkert senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: