Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Fixa blogg.

Igår kväll hjälpe jag Linn med hennes blogg, hon blev nöjd så de kändes jätte bra. Kul att hjälpa till, sen är det roligt att ha lite tidsfördriv också när William är hos sin pappa.

Vill ni se resultatet av bloggen? Klicka på bilden så kommer ni vidare till Linns blogg och se hela resultatet.

(Vill du ha hjälp med webbdesign, bloggflyttar eller skapade av egen domän/webbhotell klicka på kontakta mig eller webbdesign i menyn ovan så hjälper jag dig gärna.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.