Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Emmabodafestivalen biljetterna nu borta.

Så fick en tjej ta biljetterna. Känns ju lite trist, vann ju ett stort pris liksom. Men kan verkligen inte gå har William och sedan är det långt att åka. Jag hoppas dock att tjejen som fick biljetterna kommer få mycket nöje med festivalen. 🙂

2 Comments

  1. Så himla snällt! Tack tack tack! Min sambo är hur glad som helst, han har tjatat på mig att vi ska åka iväg på festival men jag var lite tveksam. Men nu tänkte jag bara what the hell! Klart han ska få liiite kul också 😉

    1. Katarina – Va bra 🙂 . Skönt att dom kommer till användning känner jag. Hoppas ni får roligt 🙂 , känns lite tråkigt att man inte kan gå själv men sånt är livet :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: