Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Classic Car week som chaufför torsdagen.

Blev som jag skrev i tidigare inlägg att jag blev chaufför på torsdags kvällen. Björns farmor ville så gärna ta William en dag så därför fick det bli då. Björn kom med dodgen till mig och sen var det bara att bege sig ut, var så längesen jag körde dodgen att jag höll på att krocka med en bensinpump på Preem men annars gick resan jäkligt bra och dessutom fick jag beröm av samtliga i bilen så jag är nöjd. Var skit kul att köra! Först hämtade vi Danne i Bojsen, sen begav vi oss mot Rättvik, där cruisade vi runt ett tag tills Björns kompis Johan (dom umgicks massor när jag träffade Björn 2003 och även under graviditeten och Williams första månader som bebis, men sen dess har dom inte setts så ofta) och hans flickvän Lollo skulle med. Vi åkte dit, blev dock ganska roligt för byn var avstängd vid varje rondell så det går ju inte direkt snabbt att ta sig fram, Björn och Danne tänkte därför passa på att pissa så dom hoppade ur bilen, precis då så blir det rusning i trafiken så jag fick ju bara köra på, där stod dom och fick helt enkelt springa efter. Jag hittade en parkering efter vägen så på vägen mellan Rättviks centrum och där jag parkerat han de hunnit börja nyktra till *S*. Sen hoppade de in i bilen och jag körde mot travbanan. Där plockade vi upp Johan och Lollo, körde runt och jag blev hungrig så fick en hamburgare så himla god var den tog säkert 1 timme innan det fanns en lucka att stanna till för att äta på, Johan gav mig hamburgaren och det var sjukt gott. Sen körde vi en stund till, blev väl så att dom skulle ha pisspause igen i ledet och denna gång lucka så fick åka in i centrum och parkera. FAN stan som fan av urin där, folk som pissar överallt. Sånt märker man ju inte när man druckit själv men som nykter var det mindre trevligt. I alla fall kom någon otrevlig lett (från Lettland) fram till Björn och Johan, och sa att Sverige var så dåligt och alla här var lata och vägrade jobba osv. På engelska så klart, jag blev mycket upprörd och tyckte inte att han var en snäll typ! Så jag satte mig i bilen. För att vara mig var jag otroligt trevlig hela tiden, pratade med folk och försökte verkligen bjuda till. Annars är jag ganska stel och otrevlig, vet det med mig. Ger gärna folk kalla handen men bestämde mig för att vara trevlig och jag tror faktiskt det gick hem? Jag var imponerad av mig själv faktiskt, inte så att jag är otrevlig av naturen men jag har svårt för att veta vad jag ska snacka med, med folk jag liksom inte känner. I alla fall skjutsade vi Johan och Lollo till sin husvagn och sen begav vi oss mot Falun. Björn somnade och Danne satt och snackade med mig hela resan, var så obehagligt för en kille klev rakt ut i vägen typ 3-4 meter framför bilen på en 90 väg, tror jag körde i 60 liksom och hann väja. Smart gå i svarta kläder efter riksvägen mitt i natten dyngrak… I alla fall så kom vi hem 03.03 och somnade på en gång. Hade en jätte trevlig kväll!

Jag kör till Rättvik-
Smickrande bild Björn *S* 😉

Danne bak
(Björn fotat)

Björn träffade sin kompis i Rättvik.
Vid naturbruksgymnasiet

Maddy
Hade linser som skavde i ögonen.

Johan, Lollo och Björn.

Den otrevliga letten, Johan och Björn.

4 Comments

    1. KackMarie – HEHE de var jag, tycker det är skit läskigt att köra raggarbilen, i alla fall de första 30 minuterna, sen blir det enklare :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d