Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Gummibåtsbad i Kniva dammen.

I torsdags förmiddag drog vi till dammen i Kniva och badade. Först åkte William och Björn tillsammans sen rodde William själv en stund. Jag flöt runt på Williams flytring ett tag innan jag drog mig ur och fotade, efteråt åkte vi till Björns mamma och fikade. Där bestämdes det att jag skulle vara chaufför åt Björn och hans kompis Danne på kvällen. Mitt eget förslag, ville gärna till Rättvik och jag körde så gärna. Bilder därifrån kommer om en stund.

William i en flytfåtölj

William åkte gummibåt med Björn.

William ror.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.