Dark Mode Off / On
Reklam

Betsson poker

 

Idag testade jag poker på Betsson. Det var spännande och vill du prova poker tycker jag absolut att du ska prova betsson poker. Min negativa uppfattning om sidan var att det är ganska svårt att komma in i spelet, sidan var inte direkt till för nya spelare och jag saknar en mer beskrivande del hur jag som kund ska hitta rätt bland alla spelen. Det var dock enkelt att skapa ett användarkonto, det gick på ett par sekunder och det ser jag som positivt. Sidans design är inte för avancerad även om jag kan uppfatta den som lite rörig, men om jag som kunde verkligen letar runt på sidan hittar jag till sist det jag söker. Är du sugen på att spela poker på internet och är en van spelare tycker jag absolut att du ska prova betsson. Men det var inget för nybörjare, min uppfattning är att sidan är mer för vara spelare än för ovana.

 

2 Comments

  1. Jag har ännu inte testat Betsson. Fast det finns ett par andra pokersidor som jag kommer testa innan dess. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: