Det kan man fråga sig… Fick ångest inför hösten/våren VFU:n jag är väl en fjant eller något men det skrämmer mig det här med vfu, jag har höga krav på mig själv är dessutom en perfektionist och har kontrollbehov, det gör att det här med bedömning inte är min grej. Att en främmande människa ska bedöma hur jag är med eleverna, jag kan inte alls koppla av när andra står bredvid och jag vet att jag kan göra ett 1000 gånger bättre jobb om jag är ensam, därmed har jag skjutit på denna vfu och pg kurser in i det sista. Nu måste de göras och det skrämmer mig ordentligt.
Så för att koppla bort detta har jag googlat recept på nätet, försökt leta efter saker som får mig att fundera. Egentligen utan resultat för jag är precis lika uppskruvad nu som för ett litet tag sedan. Yeah, perfekt sysselsättning ligga och oroa sig för framtiden. En manick som skruvar fram tiden typ 10 månader önskas!

4 kommentarer

  1. Håller med, det är verkligen sjukt skrämmande att göra VFU. Sen att jag inte kom överens till 100% med min handledare var inte heller kul…
    Jag kommer till Falun på fredag igen, sticker som en avlöning efter att jag jobbat klart på fredag-eftermiddag 🙂

    1. Alexandra – Visst är det! Jag har inte träffat min VFU-handledare ännu, så känns jobbigt det med. Att inte veta hur h*n är osv. Jag hoppas ju att det är en trevlig person i alla fall. Det visar sig, sen har jag fått höra en del skräckhistorier handledare som kuggat personerna på VFUN och sånt. Inte direkt ett drömläge 🙁 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa