Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Sovmorgon i Falun

Vaknade av att William skrek i mitt öra ”MAMMA klockan är 10 i 9”. Då han inte riktigt kommit dit med klockan ännu så förstod jag att den var nio över tio. Kikade på klockan och mycket riktigt vi hade alltså sovit LÄNGE båda två i morse.

Skönt de egentligen med tanke på att jag hade svårigheter att somna igår. Jag sitter fortfarande i min pyjamas och måste nog faktiskt ta och bege mig till duschen. Tänkte passa på att göra ett prov idag också. Lika bra att ha det överstökat, har tills på söndag på mig så egentligen kan jag göra det senare men som sagt känns bäst att ha det gjort?

Solen skiner idag och det tycker jag är himla positivt, älskar när det är sol så man får lite extra tid att njuta in sommaren på. Inte många veckor kvar nu tills mina sista två terminer som lärarstudent är över. Märkligt, nästa år vid denna tid är jag lärare… Jag kan nog inte riktigt begripa hur det gick till faktiskt? För 7 år sedan var jag gravid och väntade på en William som snart skulle födas. Idag är jag snart färdig lärare, tiden går fort. Ibland för fort!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.