Om du läser min blogg ofta, och inte vill missa något inlägg jag skriver tycker jag att du ska lägga till mig på bloglovin. Fördelen med bloglovin som jag ser det är att det är enkelt, det enda du behöver gör är att klicka på bloglovin ikonen och vips följer du min blogg, missar inget inlägg och det är smidigt. Jag följer alla mina favoritbloggar via bloglovin för jag då slipper missa inlägg. Dessutom är bloglovin bra, då för varje person som följer en blogg ju högre upp i rankning kommer bloggen. Det betyder att fler kan hitta till din blogg. Så om du inte själv använder bloglovin skaffa det, och lägg till dina favoritbloggar (och kanske även min om du gillar den.)

 

bloglovin

4 kommentarer

  1. Haha jag är gammalmodig jag. Jag Har ju det där, men har aldrig nånsin använt det, mer än att jag lagt till nån/några bloggar.
    Jag kollar ändå alla bloggar varje morgon/kväll +nån gång under dagen ibland, lite olika på olika bloggar. Din hör till en av dem jag kollar oftast, eftersom du ofta skriver några ggr/dag. Och jag använder ENBART länkarna på min egen blogg 😉

    1. Malle – Hehe tog mig ett tag innan jag förstod varför man skulle använda bloglovin, men när jag började med det tyckte jag det var så sjukt smidigt för man missar aldrig något inlägg. och vet när folk uppdaterat 😀

      1. Ja, jag tror säkert det är jättesmidigt 🙂 Men jag följer ju inte så många heller, så tycker mitt sätt funkar bra ändå! Missar heller inget inlägg 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: