Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Biobesök inbokat

Lovat William att vi ska gå på Cars 2 väldigt länge nu. Men jag har liksom inte bokat biljetter, valde dock nu på torsdag. Ingen hade valt den dagen ännu så vi fick bra platser PERFEKT! Valde 3D så klart, känns som det är roligast, blir helmysigt för mig och William att ha en mamma/son kväll. Klockan 18.00 börjar den. Vet en kille som kommer vara aningen förväntansfull på torsdag.

 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: