Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Bubbelpannkaka?

Förstår inte men varje gång jag gör ugnspannkaka blir den med bubblor. William är asnöjd med det så det är inga problem så bara det att jag inte för min värld kan begripa vad jag gör för fel? Som ni säkert redan listat ut blev det bubblig ugnspannkaka till lunch här idag.

Related Tags:

10 Comments

  1. Jag vill gärna också veta för det är ju det knapriga och bubbliga som är godast, brukar alltid ta det först, vill helst ha ett hörn med bubbla 😉

  2. Jadu, jag har Aldrig sett en ungspannkaka som inte bubblar… Mina gör det, även mammas och pappas. Minns att mamma fotade pappas en gång när jag var liten för det va nå gigantiska ”berg” på den 😛 Men dock har de alltid sjunkit ihop sen när man tar ut dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d