Bingospel är nog mitt favoritspel, inte för jag vinner speciellt ofta utan mest för det känns ganska roligt att spela. Det finns en viss spänning i bingospel. Att spela bingo på nätet tycker jag är smidigt. Framför allt när jag faktiskt vunnit några gånger, kanske inga storvinster men de gånger jag vunnit har det varit just på bingospel även om det likt jag skrev tidigare är inte speciellt ofta jag vinner pengar. Att prova gratis bingo tycker jag är ett super bra sett att få den där spännings känslan som i alla fall jag får vid bingospel. Bingo är roligt, och de flesta vet ju hur bingo fungerar. Så brukar du spela bingo? När gjorde du det senast?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: