Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Matlagning!

Jag är absolut ingen kock, något jag är duktig på är att baka men där går också mina färdigheter i köket. När det kommer till matlagning är jag tråkig, William påpekade det för mig idag. Du lagar bara samma mat jämt! Då han har en pappa som lagar god mat och allt från basic så känns det inte som att jag direkt kan jämföras med detta. Jag brukar därför låta Björn laga maten medan jag bakar. I alla fall tog jag lite det där William sa på allvar så tänkte, OKEJ jag ska laga något från början. Så vad gjorde jag då? Jo något så ”enkelt” som traditionell husmanskost i form av köttbullar, potatismos och sås. Jag är imponerad! Jag klarade alltså att göra allt helt själv och det blev gott. Såsen blev liksom perfekt och William var jätte nöjd. Själv sitter jag i smått chocktillstånd fortfarande, har jag lyckats laga mat?! Oanade krafter?
Glömde dock köpa grönsaker på maxi och orkade inte springa dit igen, förresten såg vi en Vessla på vägen till maxi. Måste varit en unge för den var jätte liten och hur söt som helst, såg först hur något snabbt sprang förbi i ögonvrån. Gick tillbaka och kikade, då kom h*n ut igen ställde sig på bakbenen och kikade nyfiken och sprang i väg. Synd att jag inte hade kameran, men sånt är livet. William var grymt imponerad och jag med, har aldrig sett en vessla tidigare.

Köttbullar

Stekas

Klara

Potatis.
(Det som ser flott ut på bilden är för vattnet kokat över.)

Related Tags:

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.