Nu blir folket glada.

Idag köpte jag en ny hemtelefon efter 2 månader utan, folk har lagt pikar om att jag måste skaffa en och nu har jag då köpt den. Min förra gick sönder och jag har inte hittat någon jag velat ha innan. Blev en Panasonic med färg! Valde mellan den och en röd doro för samma pris, dock gick jag på Panasonicen då det är den enda av dessa två jag aldrig tidigare provat.

Så nu kan ni ringa hem till mig igen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Nu blir folket glada.

 • 12 augusti, 2011 at 19:37
  Permalink

  Haha vad bra inköp 😉 en telefon kan ju vara bra att ha…

  fast i dagens samhälle skulle man klara sig rätt bra med sin mobil faktiskt 🙂

  Reply
  • 13 augusti, 2011 at 10:47
   Permalink

   michelle – Mmm, tycker jag med. Men andra anser att det är bättre med hemtelefon 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: