Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Restlust.

Är verkligen ressugen just nu. Hittade denna sida med hotell i Danmark. William vill så gärna åka till Danmark och gå på legoland, jag kikare runt och hittade  Hotell Köpenhamn. Jag känner ju lite att jag även skulle vilja se mig om i Köpenhamn om jag befann mig i Danmark, jag har aldrig varit där. När jag var liten var det meningen att vi skulle åka till Köpenhamn en sväng med båten, var jag och min kusin samt våra familjer. Det blev dock inställt. Sedan dess har jag alltid känt en viss dragning till att åka dit på semester.
Hotell har jag dock bott på förut, vi åkte ner till Göteborg hela familjen för två år sedan och då bokade jag hotell. Jag tyckte det var riktigt smidigt och enkelt och dessutom är det ganska härligt att bo där du blir lite uppassad. Jag gillar hur sidan Hotell Köpenhamn är uppbyggd den är enkel och stilren. Lätt att hitta och enkelt att boka hotellet.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: