Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Ska göra om lite

Håller på att göra om på bloggen därav ser den lite ful ut men det ska ändras 😉

4 Comments

  1. Ja katten var något som flög med från loppisen, jag tror det är en katt men det är ingen MLP iaf och den är inte märkt och Lady Lovelocks katterna har jag så det är inte en sån heller, det är väl en fejk variant av dem skulle jag tro precis som det kom och fortfarande gör en massa fejk MLP. Men jag ska ta en bättre bild på den sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: