Jag måste bege mig till högskolan snart. Lämna och låna en bok. Boken jag ska lämna är en matematikbok och boken jag ska hämta är en annan bok. Är lugnt här, William är i skolan och jag ska städa och som sagt gå till biblioteket. Har inget intressant att berätta idag heller. Skola igen, lite typiskt så där, alltid mindre att berätta när skolan är aktiv. Visserligen pluggade jag i somras också men hösten är liksom tråkig i sig. Det händer inget då, bara lång väntan och tråkigt regn. Jag blir automatiskt deppad den här perioden på året, visst är det vackert med löven men det är otroligt tråkigt med det gråa vädret och de gråa vädret talar om att det snart blir vinter. Det är ingen hemlighet att jag avskyr vintern, jag blir alltid deppad och känner mig så ledsen inombords när första snön faller. Snö för mig är som ett uttryck för att nu är allt fint borta. Jag kan inte njuta av vintern, får vintern tar något i mig och bär den bort från min kropp. Folk tror att jag missunnar andra vintern, så är det inte. Däremot vägrar jag säga att jag är glad över vintern för det skulle vara en lögn.

Nä ska gå och hämta den där boken nu.

3 kommentarer

  1. Åh, jag förstår dig. Och håller med till viss del. Dock älskar jag när den första snön kommer, något som sitter kvar sen man var liten tror jag, för har ingen särskild anledning till det 😛 Men annars är vintern bara bra när man känner att man orkar göra någon vinteraktivitet.

    och jaaaa! Tack för tipset! Är helt fast i det nu 😀

  2. Här är en till som definitivt inte ser fram emot vintern. Usch & fy. Blir så låg nu när kvällarna börjat bli så mörka & det här riktiga höstrusket redan kommit. =/

    Svar: Alltså han reagerade på ljuden från högtalarna, dom tyckte bara att han reagerade sämre på höger öra som dom inte fick kontakt med apparaten de använder. Vet inte riktigt hur den fungerar. Men vi får väl se vad de hittar på i vinter. Jag är då icke orolig för man märkte ju att han reagerade på ljuden som jag knappt hörde själv :p Dessutom på det örat de icke fick kontakt med som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: