Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

House of lola.

Tänkte passa på att visa er bilderna på house of lola kläderna. Jag är helt kär i min nya jacka/långa kavaj. Har den på mig nu och den är SÅ skön, tycker verkligen alla borde prova house of lola för deras kläder är bäst. Som min granne sa igår, ”när ni satt och sa att det var så sköna kläder tänkte jag, ja de är dom säkert. Så provade jag och bara WOW dom är ju jätte sköna”. Jag ljuger inte man måste prova house of lola kläder för att fatta vilken kvalité och vilka underbara kläder det är, alla borde ha plagg från dom i sin garderob, och nej jag får inte betalt för att säga detta. JAG talar av kund erfarenhet!

Paket

Williams nya T-shirt

Min nya favorit

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa