Räkningar betalda.

Räkningarna är nu betalda och här sitter då jag. Skönt när CSN äntligen kom. Behövdes, kände även att det kändes soft att ha betalat av en kredit jag haft. Nu ska jag klippa kortet så fort betalningen syns på sidan och ringa och säga upp den. Gillar inte krediter så lätt att man handlar fast man inte borde.

Studiegrupp om ett par minuter, sen ska jag bege mig till maxi för att handla lite inför middagen ikväll. Tänkte göra köttbullar idag. Blir nog perfekt middag. Ska även storstäda och rensa lite. Är sugen på att sälja lite kläder fast oftast så blir det ju ändå inget sålt så vet inte. Är lite halv drygt dessutom får se hur jag gör.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Räkningar betalda.

 • 5 september, 2011 at 10:13
  Permalink

  Åh vad gott med köttbullar, blir nog det här med idag..:-)
  Gillar inte heller krediter, har på HM och Ellos och ska försöka betala av dom helt nu..

  Reply
  • 6 september, 2011 at 10:27
   Permalink

   Sarah – ja eller hur. Hehe lika här, får panik av att ha avbetalningar för mer pengar går ju dit än inte liksom.

   Reply
 • 8 september, 2011 at 09:46
  Permalink

  Skönt att ha räkningarna betalda & även ha betalat bort en kredit. 🙂

  Reply
  • 8 september, 2011 at 16:10
   Permalink

   Hellyh – Verkligen, hatar avbetalningar 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: