Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Räkningar betalda.

Räkningarna är nu betalda och här sitter då jag. Skönt när CSN äntligen kom. Behövdes, kände även att det kändes soft att ha betalat av en kredit jag haft. Nu ska jag klippa kortet så fort betalningen syns på sidan och ringa och säga upp den. Gillar inte krediter så lätt att man handlar fast man inte borde.

Studiegrupp om ett par minuter, sen ska jag bege mig till maxi för att handla lite inför middagen ikväll. Tänkte göra köttbullar idag. Blir nog perfekt middag. Ska även storstäda och rensa lite. Är sugen på att sälja lite kläder fast oftast så blir det ju ändå inget sålt så vet inte. Är lite halv drygt dessutom får se hur jag gör.

4 Comments

  1. Åh vad gott med köttbullar, blir nog det här med idag..:-)
    Gillar inte heller krediter, har på HM och Ellos och ska försöka betala av dom helt nu..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa