Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Bloggdesign

Jag har hjälpt Camilla från 17 år och gravid till 30 år och 8barnsmamma med bloggflytt från hennes förra blogg till egen domän och webbhotell på wordpress. Nu är det klart, hon har gett mig sina önskemål och nu är det fixat. Blir fler och fler jag hjälpt nu, känns toppen. Nu ska jag ge mig på att fixa designen på min blogg också. Problemet är bara att jag inte kan bestämma mig hur jag vill ha den.

5 Comments

    1. Tigherhonan – Hehe ja 🙂 . Är väl så där 😉 . Är bättre på att fixa med koder än design, kan ju göra snygga men jag tycker det är roligare med installation av saker :-p .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d