Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Grejat

Har fortsatt grejat med domänen, ska väl fortsätta med min också.

Kort tag idag, hart varit så väldans trött hela dagen. Blir nog en tiden kväll råkande nämligen somna på soffan nu i två timmar ONÖDIGT! Förstår inte varför jag har så himla lätt att somna, trötthet verkstaden nummer ett? William befinner sig hos Björn i helgen så jag får helt enkelt ha tråkigt, eller ja William åkte dit igår. Funderar fram och tillbaka på om jag kanske borde ta mig ett bad? Skulle vara soft, får nog bli ett.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: