Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Nu är det krig i tomteskogen!

Eller i alla fall på min gata i Falun, jag ringde i Juli och sa till, inget händer. Ringde igen i Augusti och inget hände, nu är det september jag vet att de andra runt här också ringt. Idag fick jag nog och tog systemkameran med mig ut i soprummet. Det är så äckligt!(KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS)

 

Utsidan är helt okej.

Insidan

Och det här vill man ju ta i.

Tillhåll för råttor kanske?

Trevligt och detta vill man ju gärna ta på.

Två stycken larver.

Larver och puppor!

Närmare bild.

SÅ äckligt!

8 Comments

  1. Usch! Man får ju då gå med gummihandskar om man ska våga slänga nåt där :S
    Visst det BLIR ju alltid geggigt, speciellt runt kompost-kärlen. Men våra blir då regelbundet rengjorda iaf. De där syns ju att de stått läääänge utan att nån rengjort.

    Sv: okej 🙂 Så brukar jag med göra, tittar alltid bort, iaf just när de sticks. Sen brukar jag ofta få tänka på andningen med så jag inte spänner mig. Får hoppas nu att jag FÅR ge blod bara! 🙂

    1. Malle – Eller hur! Menar kladd okej, men detta har legat nu orengjort sedan i vintras! Blir så äcklad =[ . Ja jag tycker det känns fel att behöva handskar för att slänga soporna, nu ligger i alla fall dessa bilder hos hyresvärden så det är upp till dom för antar att dom fattar när dom ser det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: