Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Vardagsfunderingar.

Kikat lite på tv. Kan inte direkt anklaga mig själv för att göra stordåd för stunden *S*. Finns inte så mycket att göra de helger William är hos Björn tyvärr. Imorgon är det måndag igen veckorna går för fort. På tisdag ska jag träffa min handledare för VFUn och sen är det 3 dagar med inne-dagar på skolan. Sen nästa vecka börjar min VFU-period, 10 veckor ute i verkligheten eller vad man ska kalla det, känns spännande och lite skrämmande på samma gång men blir nog bra får jag hoppas. Förresten tänkte jag lägga in lite bilder jag tog i fredags.

Många färger.

Höst

Lite kvällsfika för mig och William.

Ost

Te

Så mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa