Har fått ytterligare ett uppdrag med en tjejsblogg. Ska höra när jag är klar om det är okej att länka dit.
William är i skolan och jag är fortfarande hemma och mår pyton. Fick dock lov att springa till biblioteket på skolan idag, insåg att jag hade försenade böcker och därav 16 kr i avgift för 2 dagar. Fy så surt, nu tänker jag INTE långa böcker utan endast läsa där i framtiden, mitt minne verkar vara kort just nu.

Får se vad dagen kommer erbjuda. Kommer mer inlägg snart, bilder på me and i kläderna och sedan en film jag tog på William igår, när jag var tvungen att trotsa illamående och gå och handla mat. På ica eller på vägen någonstans tappade jag mitt älskade armband, känns så tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.