Vad ni sökt på den senaste veckan; sara madeleine falun, mamma och blivande

Lite roligt där att ni sökt på sara madeleine falun, klart man blir nyfiken på vem som sökt efter vart jag bor. Skulle vara jättekul om ni kunde skriva vilka ni är som besöker min sida. För de faktum att ni söker på Falun får mig att tro att jag vet vilka ni är ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: