Evenemang & fester Tweenieåldern

My life is love.

Jag började med att fixa håret idag, jag ska nämligen på fest i Herrhagen idag klockan 18.00 är jättenervös verkligen. När jag var på väg hem här för om det var två eller tre dagar sedan kom en tjej och sa “Hej! Kommer du ihåg mig!” här ute på gatan, det tog någon sekund så kom jag på att “ja, just ja vi jobbade ihop sommaren 2005 och även 2006 om jag inte minns helt galet?”, var när jag jobbade på gruppboende och William var en liten bebis 2005 endast 6-7 månader när jag började timvikariejobba. Hur som helst så sa jag ja, och hon bjöd mig på fest på lördag (del vill säga idag). Så jag hoppade på, egentligen brukar sånt här inte vara jag för jag tycker det är jättejobbigt med att träffa nya människor men jag behöver det och nu ska jag dit ikväll. Det blir säkert jätteroligt och jag ska verkligen BJUDA till ikväll och försöka att övervinna mina rädslor.

Hur som helst så när jag fixade mitt hår kom William in, jag började då locka de lilla hår han har och ÅH han tyckte det var så kul, sen fick han lite nagellack också.
Jag har även efter 6 år hos bredbandsbolaget blivit överraggad till comhem, men då jag har bindningstid på bredbandsbolaget tills juli kommer jag att få gratis bredband från comhem från 1 juli 2012-1 juli 2013! Helt underbart för min del, behöver jag säga att gratis är gott?! Framför allt till sommaren när man förmodligen kommer vara arbetslös om man inte hittar ett bra vikariat.

Hur som haver så ser vi ut så här idag, och ja jag tog samma klädkombo som igår. Orka hålla på och ha nya kläder varje dag och jag ska inte ut på krogen och har inte svettats så det spelar mig ingen roll, jag trivdes i den här kombinationen.

 William med krull ^^,.

Me and my love.

William mitt solsken.

Me and You.

Lucky

12 Comments

  1. Hoppas du får jätte kul 🙂
    Jag ska till min väninna och dricka vin och snacka skit och bara “kräka” ur mig allt negativt som händer just nu, så kommer jag vara på strålande humör i Morgon 😀
    Have fun!
    Kram Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: