Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

En jättefin present.

Min underbara vän Lena kikade förbi här igår, med en jättefin present som hon ansåg passade mig väl. Detta är också sant, denna kökshandduk var verkligen pricken på i’t liksom. De människor som känner mig väl vet att jag är precis som som denna text ifrågasätter den saken. Jag kan göra allting själv! Denna är underbar! Stort tack Lena!

 

6 Comments

    1. Martina – Verkligen 🙂 . Jag och hon har umgåtts i 10 år och även om vi inte ses så ofta är det ett väldigt nära vänskapsband 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.