Dark Mode Off / On
Gynekologi

Gårdagen.

Det var jättetrevligt verkligen! Tog lite kort men då jag inte vet om personerna vill synas i bloggen väljer jag att inte visa dessa. Fick prova tacotårta för första gången och det var himla gott. Sedan var det singstar och lite lekar. Känner att jag gjorde helt rätt i att gå ut, jag brukar sällan göra det och ännu mer sällan våga mig på att träffa nya människor, de var i alla fall så himla kul! Behövde det verkligen, blev en tripp till victusella och när vi var där började jag må illa så ville hem, blev dessutom trött (gammal AB), fick då skjuts med en av tjejerna som också skulle hemåt som hade chaufför. Kom hem och stupade i säng typ, sov tills klockan 8.20 gick upp och duschade, kräktes, la mig på soffan och sov till 16.00 med några vakna stunder, härlig kombination för jag fick mens idag också varav jag mått illa av alkoholen samt på grund av mensvärken… Hur som helst så lever jag och mår bättre nu.

Har förresten bytt e-post. Så är det så att ni vill ha den nya får ni hojta till. Haft den gamla sedan 2005 men nu har jag mailen kopplad till mitt webbhotell istället, känns liksom mer seriöst.

8 Comments

 1. Tack för besöket =)
  Hoppas du hade trevligt igår, man kan behöva bara vara ibland =)

  Julkransen har inte ja gjort, det var en bild från google =)

  hoppas ni med har en trevlig kväll..
  Kram

 2. Tacotårta är gott:)Jag har provat flera sorter.
  Har en tacorulle på bloggen som med är smarrig (schlager rulle) kan varmt rekommendera den!
  Ha en skön kväll!
  Kram Maya

 3. Jag är sällan ute nuförtiden. Dom få gånger jag går ut brukar jag ligga som en död sill i två dagar efteråt. Men det är ändå värt det för ibland måste man släppa loss. Om jag bara kunde försöka komma ihåg att jag faktiskt inte är 18 längre så haha

  Hoppas du haft en bra måndag i alla fall!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: