Gårdagen.

Det var jättetrevligt verkligen! Tog lite kort men då jag inte vet om personerna vill synas i bloggen väljer jag att inte visa dessa. Fick prova tacotårta för första gången och det var himla gott. Sedan var det singstar och lite lekar. Känner att jag gjorde helt rätt i att gå ut, jag brukar sällan göra det och ännu mer sällan våga mig på att träffa nya människor, de var i alla fall så himla kul! Behövde det verkligen, blev en tripp till victusella och när vi var där började jag må illa så ville hem, blev dessutom trött (gammal AB), fick då skjuts med en av tjejerna som också skulle hemåt som hade chaufför. Kom hem och stupade i säng typ, sov tills klockan 8.20 gick upp och duschade, kräktes, la mig på soffan och sov till 16.00 med några vakna stunder, härlig kombination för jag fick mens idag också varav jag mått illa av alkoholen samt på grund av mensvärken… Hur som helst så lever jag och mår bättre nu.

Har förresten bytt e-post. Så är det så att ni vill ha den nya får ni hojta till. Haft den gamla sedan 2005 men nu har jag mailen kopplad till mitt webbhotell istället, känns liksom mer seriöst.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Gårdagen.

 • 6 november, 2011 at 21:04
  Permalink

  Tack för besöket =)
  Hoppas du hade trevligt igår, man kan behöva bara vara ibland =)

  Julkransen har inte ja gjort, det var en bild från google =)

  hoppas ni med har en trevlig kväll..
  Kram

  Reply
  • 6 november, 2011 at 21:06
   Permalink

   Camilla – Det var jättekul verkligen 🙂

   Reply
 • 7 november, 2011 at 17:46
  Permalink

  Tacotårta är gott:)Jag har provat flera sorter.
  Har en tacorulle på bloggen som med är smarrig (schlager rulle) kan varmt rekommendera den!
  Ha en skön kväll!
  Kram Maya

  Reply
  • 9 november, 2011 at 10:43
   Permalink

   Maya – det ska jag genast spana in 😀

   Reply
 • 7 november, 2011 at 19:45
  Permalink

  Jag är sällan ute nuförtiden. Dom få gånger jag går ut brukar jag ligga som en död sill i två dagar efteråt. Men det är ändå värt det för ibland måste man släppa loss. Om jag bara kunde försöka komma ihåg att jag faktiskt inte är 18 längre så haha

  Hoppas du haft en bra måndag i alla fall!

  Reply
  • 9 november, 2011 at 10:43
   Permalink

   Linda aka Javamorsan – Fy känner igen det där, blir också helt död :S

   Reply
 • 10 november, 2011 at 14:14
  Permalink

  Var det jag förstod att det skulle vara skoj för dig 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: