Väntar på att lillebrorsan ska komma hit. Vi ska glo lite på tv och äta tacos ihop. Idag är det en sån där svinkall dag på väg att bli vinter, när man bara vill dra något gammalt över sig och försvinna några dagar. Jag är less, behöver händelser. Vill bli färdig med studierna, börja jobba och ha ett socialt liv. Inte som nu plugga, sitta själv när William är hos sin pappa och se hur dagarna blir mörkare och mörkare. Fan va depp jag varit på sista tiden, behöver göra något? Shoppa kanske, men har inga pengar…

Shopping ger mig någon form av lyckopiller, jag vill så gärna ha ett nytt skrivbord från Ikea, men ja då lär man ta sig dit också. NÄ får fan ge mig snart nu! Ha lite kul, slå klackarna i taket och känna livets glädjeämnen igen.

Kanske ska fota något? Det brukar vara kul och intressant S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: