Drog ut till brorsan, han bjöd på kladdkaka och prinsesstårta, samt även middag sen. Såg på klart på säsong 6 av charmed, blir så nostalgisk av just den säsongen. När jag väntade William så såg jag varje avsnitt på eftermiddagarna efter att jag varit på ta till vara där jag hade ungdomspraktik. Så här efteråt känns det som en evighet sen, men jag minns samtidigt exakt vart jag satt hur det kändes och sånt. Om inte allt för många veckor är det 8 år sedan jag blev gravid! ÅTTA ÅR liksom, fattar ni hur fort tiden går.

Ska snart bege mig till sängs, är rejält trött och känner att jag lär ladda batterierna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: