Drog ut till brorsan, han bjöd på kladdkaka och prinsesstårta, samt även middag sen. Såg på klart på säsong 6 av charmed, blir så nostalgisk av just den säsongen. När jag väntade William så såg jag varje avsnitt på eftermiddagarna efter att jag varit på ta till vara där jag hade ungdomspraktik. Så här efteråt känns det som en evighet sen, men jag minns samtidigt exakt vart jag satt hur det kändes och sånt. Om inte allt för många veckor är det 8 år sedan jag blev gravid! ÅTTA ÅR liksom, fattar ni hur fort tiden går.

Ska snart bege mig till sängs, är rejält trött och känner att jag lär ladda batterierna.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa