Videoblogg från en sjuk son.

 

[videofyme id=”309471″]

Funderat ett tag på om William ska få ta lite delaktighet i bloggen, kanske lämna lite videobloggar men även skriva saker ibland. Inte stora saker alltså utan en liten del bara. Jag är dock alltid lite kluven när jag lägger ut William i bloggen för det finns alldeles för mycket människor därute som skriver elaka saker om folk. Folk har liksom en idé på nätet att det är helt okej att häva ur sig kränkande saker bara för att hävda sig själva och tror att de får någon större makt på grund av sånt. Men då min mamma läser bloggen och även annan släkt 10 mil bort tror jag det kan vara roligt för dom att se William lite. Så jag kör på det här ett tag, så länge det känns kul för mig. Om ni uppskattar det kan ni väl lämna en kommentar?

William är van vid att agera framför kameran i skolan, men är rätt ovan att berätta saker om sig själv. Men har ni några frågor till William? Så häv på dom här så ska vi se om han kommer vilja svara. Kan inte lova att jag kommer filma varje dag men ibland i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Videoblogg från en sjuk son.

 • 14 november, 2011 at 11:07
  Permalink

  Så söt han är.
  Tycker helt klart att ni ska köra på det som känns bra för er och sen så får man hoppas att folk har mer vett än att kränka andra människor.

  Ja vi har haft en mysig helg.

  Reply
  • 18 november, 2011 at 16:02
   Permalink

   Frugan med lillan i magen – Tack 🙂 .

   Reply
 • 14 november, 2011 at 20:45
  Permalink

  vilken söt liten kille du har =)

  Reply
 • 15 november, 2011 at 10:37
  Permalink

  Det är verkligen en svår fråga hurvida man ska visa sina barn på nätet när de är så små. Det finns ju så många skumma människor som inte vill andra väl. Jag hade startat en separat blogg som bara familj och släkt har lösenord till där jag kunde lägga upp inlägg med videos och där barnen kunde skriva 🙂 Tycker det är en toppenidé annars när man bor långt ifrån!

  Reply
  • 18 november, 2011 at 22:22
   Permalink

   Elenore – Det är riktigt svårt, jag får se hur mycket han får vara med bara. Det visar sig 🙂

   Reply
  • 18 november, 2011 at 16:10
   Permalink

   Foto, design, vardag – 16 år och mamma – Tusen tack 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: