Jag är en tänkare, än ältande grubblar som funderar och analyserar allt. Detaljer och små, små saker. Jag söker svar och hittar frågor i allt. Mitt huvud bubblar över och finner inga riktiga ord. Jag tar motgångar hårt och känner att jag klarar ingenting. Sådan är jag, jag är lycklig men vissa stunder känns allt så hopplöst som nu när det närmar sig vintern, den lång vintern tar ifrån mig glädjeämnen i kroppen, eller lyckohormoner. Ibland tror jag att jag kanske borde flytta utomlands dessa mörka månader om året, så jag slipper känna mig så här, trött och rastlös. Sommaren vad jag saknar den.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: